L'Handbol Sant Cugat guanya l'Handbol Sant Quirze amb un marcador ajustat

Handbol

Publicat el 4/nov/12 per Sara Gutierrez

L'Handbol Sant Cugat guanya (27-26) l'Handbol Sant Quirze a la setena jornada de la Lliga Catalana. Els santcugatencs han acabat la primera meitat amb un avantatge de dos gols respecte el seu rival (15-13). A la represa, l'equip de Joan Sancho ha vist perillar la victòria amb la intensitat amb la qual han jugat els santquirzencs. L'Handbol Sant Cugat ha sumat la seva primera victòria a la Lliga com a local.

Primera victòria de l'Handbol Sant Cugat a casa després d'haver guanyat l'Handbol Sant Quirze per un marcador molt ajustat. Durant la primera part, els santcugatencs han estat molt superiors als seus rivals. Els homes de Joan Sancho han creat ocasions de gol i han sabut trobar forats entre els defenses rivals per definir-les. La magnífica actuació del porter de l'Handbol Sant Cugat, Miquel López, i l'encert de cara al gol dels santcugatencs han propiciat que el conjunt local acabés la primera meitat amb un resultat favorable (15-13).

A la represa, l'Handbol Sant Quirze ha sortit molt motivat i ha aconseguit girar el marcador al minut nou quan s'ha posat per davant de l'Handbol Sant Cugat. A partir d'aquí, ambdós equips han lluitat per posicionar-se un gol per sobre del seu rival, tot i que al minut 17 els santquirzencs han aconseguit un avantatge de tres gols per sobre de l'equip local. L'Handbol Sant Cugat ha lluitat per obtenir la victòria i ha remuntat el partit, vencent així l'Handbol Sant Quirze (27-26).

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, pensa que, tot i que es mereixien guanyar, un empat no hauria estat un resultat injust.

Joan Sancho

Hem començat molt forts i després ells s'han assentat. Penso que la victòria és justa, tot i que un empat tampoc hauria estat injust.

Després de vèncer al cinquè classificat, el proper partit que disputarà l'Handbol Sant Cugat a la Lliga Catalana serà dissabte a un quart de vuit del vespre contra l'Handbol Gavà.