Jornada formativa per als delegats de tots els conjunts de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Els delegats de l'Handbol Sant Cugat rebran una jornada formativa a càrrec de Joan Esteve

Els delegats de l'Handbol Sant Cugat rebran una jornada formativa a càrrec de Joan Esteve

L'Handbol Sant Cugat organitza per als seus delegats una jornada de formació que anirà a càrrec del coordinador de delegats del club, Joan Esteve. L'acte pretén que els delegats de l'entitat santcugatenca millorin la seva tasca, resolguin dubtes i sàpiguen com han d'actuar en tot moment. Aquest esdeveniment tindrà lloc el proper divendres a les vuit de la tarda a l'aula del pav 2 de la rambla del Celler.

Dubtes, aportacions, ampliar el coneixement o saber com actuar en cas d'algun accident esportiu són els continguts de la classe que rebran els delegats dels diferents equips de l'Handbol Sant Cugat en la jornada de formació que durà a terme el coordinador de delegats, Joan Esteve. Un esdeveniment en què l'entitat santcugatenca vol mostrar-se com un exemple tant de portes endins com a la resta de clubs. En declaracions a Cugat.cat, el president de l'entitat vermell-i-negre, Davide Bonaccini, ha explicat que l'objectiu d'aquesta jornada és que els delegats resolguin aquells dubtes que tenen i ampliïn els seus coneixements.

Davide Bonaccini

Resoldran dubtes perquè millorin els seus coneixements a nivell esportiu i que sàpiguen com actuar en cas d'un accident.


Aquesta jornada de formació tindrà lloc el proper divendres a les vuit de la tarda a l'aula del pav 2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.