L'objectiu de l'Handbol Sant Cugat és mantenir la base en les millor lligues


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat tanca l'exercici anterior amb superàvit i amplia el nombre de socis

L'Handbol Sant Cugat tanca l'exercici anterior amb superàvit i amplia el nombre de socis

L'Handbol Sant Cugat tanca l'exercici de la temporada 2011-2012 amb un superàvit de 245 euros. A més, els santcugatencs passen de ser una família de 125 socis a 150. En l'assemblea ordinària del club s'ha explicat que l'objectiu esportiu és que el sènior A es mantingui a Lliga Catalana, i que els primers equips de la base competeixin en la màxima categoria possible.

Tot i el moment de crisi, l'Handbol Sant Cugat tanca l'exercici 2011-2012 amb superàvit. Després que el pressupost del curs passat fos de 97.515 euros, els santcugatencs aconsegueixen tancar la temporada amb un benefici de 245 euros. Tot i això, per a l'exercici 2012-2013 el pressupost es redueix considerablement, ja que passa a ser de 93.850 euros, prop de 4.000 euros menys. De la banda esportiva, els santcugatencs es marquen com a objectiu mantenir el primer equip a Lliga Catalana, mateixa fita que pretenen amb els primers equips de la base. Pel que fa a l'àrea social, el club ha crescut com a família, i ha passat de 125 socis a uns 150. I és que fer-se soci de l'Handbol Sant Cugat implica tenir una sèrie de preferències, com són descomptes en productes en alguns comerços de la ciutat o descomptes en les activitats que l'entitat realitza. El club santcugatenc també es marca promocionar l'handbol escolar i, com és ja tradició, continuarà col·laborant amb l'OMET. El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, es mostra satisfet per haver tancat l'exercici amb superàvit gràcies a la gestió que la seva junta directiva ha dut a terme.

Davide Bonaccini

És una bona notícia. S'ha fet una bona gestió des de l'àrea econòmica. Gràcies a aquesta gestió, hem pogut arribar amb un petit superàvit.


En l'aspecte econòmic, l'Handbol Sant Cugat continua amb la seva campanya de promoció de productes del club, en què els aficionats poden adquirir diferents elements, com polos o samarretes del conjunt vermell-i-negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.