L'Handbol Sant Cugat vol creure en els miracles i vèncer el líder, el BM la Roca


  • Comparteix:

L'HSC vol donar la sorpresa de la jornada

L'HSC vol donar la sorpresa de la jornada

L'Handbol Sant Cugat visita aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el BM La Roca, líder invicte, en la novena jornada de Lliga Catalana. Els vermell-i-negres arriben al partit després d'una derrota per la mínima, necessitats de punts i avantpenúltims a la classificació. El BM La Roca ha guanyat tots els seus partits i en els sis últims ho ha fet per més de deu gols de diferència. El partit, aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pavelló municipal de la Roca del Vallès.

L'Handbol Sant Cugat té aquest diumenge el partit més complicat de la temporada. Els vermell-i-negres s'enfronten a un equip que fins el moment s'ha mostrat intractable guanyant els set partits que ha disputat, tenint pendent el que l'ha d'enfrontar al segon classificat, l'Handbol Gavà. De fet, el BM La Roca va quedar líder la temporada passada de la Primera Estatal, una categoria per sobre de Lliga Catalana, i va assolir l'ascens a Divisió de Plata, a on no ha pogut competir enguany per problemes financers. Els vermell-i-negres, de la seva banda, estrenen categoria aquesta temporada i si bé és cert que tenen un balanç de tres victòries i cinc derrotes han plantat cara als equips de la part alta de la classificació. El BM La Roca ha vençut tots els partits per més de 10 gols de diferència, excepte en la primera jornada que va superar per només dos gols el Sant Joan Despí. El jugador de l'Handbol Sant Cugat Nacho Álvarez té clar que el partit és molt complicat perquè el rival juga en una altra lliga, però que si juguen al seu màxim nivell poden donar una sorpresa.

Nacho Álvarez

Tots tenim clar que juguen en una altra lliga. Haurien de jugar a Divisió d'Honor B, van renunciar i els han baixat. Farem el nostre partit i mai se sap.




El partit entre el BM La Roca i l'Handbol Sant Cugat es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pavelló municipal de la Roca del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.