La visita del líder a l'Handbol Sant Cugat femení no arriba en el millor moment


  • Comparteix:

Un Sant Vicenç invicte arriba al pav 3

Un Sant Vicenç invicte arriba al pav 3

L'Handbol Sant Cugat (HSC) femení rep aquest diumenge a partir de tres quarts d'onze del matí la visita del líder, el Sant Vicenç, en la 5a jornada del grup C de Primera Catalana. Les vermell-i-negres, que encara no han estrenat el compte de victòries, ho tindran difícil davant un adversari que suma quatre partits guanyats.

La visita de les primeres classificades no sembla el millor moment perquè el conjunt entrenat per Jordi Martín remunti una ratxa de resultats que les ha dut al penúltim lloc de la classificació. La paciència i el treball són les principals premises d'aquest jove equip que mira de conjuntar-se i crèixer per afrontar amb més garanties la segona part del campionat.

El Sant Vicenç, que sempre s'ha mogut per la part alta de la taula des de la primera jornada, no ha cedit ni un sol punt, ha marcat la xifra de 100 gols en 4 partits, però no és la millor defensa del campionat. En canvi, les vermell-i-negres ostenten el títol d'equip menys golejador i el segon més vulnerable en defensa fins el moment. La combinació de xifres fan coll amunt un partit que no és de la lliga particular de l'HSC.

El matx entre l'HSC, penúltim, i el Sant Vicenç, primer, tindrà lloc diumenge a partir de tres quarts d'onze del matí al pav 3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.