L'Handbol Sant Cugat cau golejat davant un equip d'un altre nivell


  • Comparteix:

L'HSC no ha pogut donar la sorpresa / Font: handbol sant cugat

L'HSC no ha pogut donar la sorpresa / Font: handbol sant cugat

L'Handbol Sant Cugat cau golejat (42-27) a la pista del BM La Roca a la novena jornada de Lliga Catalana. Els vermell-i-negres s'han vist superats des de l'inici davant un equip molt superior. El BM La Roca és líder invicte de la categoria i juga a Lliga Catalana després de la sanció per renunciar a l'ascens a Divisió d'Honor Plata.

La derrota de l'Handbol Sant Cugat a la pista del BM La Roca ha estat tan contundent com comprensible i en certa manera esperada. El rival d'aquest diumenge dels vermell-i-negres és un rival inabastable per a la resta de conjunts de la categoria com demostra el fet que set dels vuit partits que ha jugat aquesta temporada els ha guanyat per una diferència de més de deu gols. El BM La Roca va ser campió de Primera Estatal la temporada passada, però per problemes financers s'ha vist forçat a jugar a Lliga Catalana aquest any. Amb aquest resultat l'Handbol Sant Cugat segueix avantpenúltim amb sis punts.

La setmana vinent els vermell-i-negres reben l'Handbol Vilamajor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.