L'Handbol Sant Cugat segueix sense conèixer la victòria a Primera Catalana

Handbol

Publicat el 2/des/12 per Sara Gutierrez

L'Handbol Sant Cugat femení perd (17-26) davant l'OAR Gràcia a la setena jornada del grup C de Primera Catalana. Les santcugatenques han vist molt complicada la victòria jugant contra un equip que els ha posat les coses difícils des dels primers instants de partit.

Partit complicat per a l'Handbol Sant Cugat que ha vist com l'OAR Gràcia ha portat la tònica del partit des dels primers minuts. A la primera meitat l'HSC ha tingut poques ocasions de gol que no ha sabut culminar. Les santcugatenques no han arribat a la porteria contrària i els pocs llançaments que han fet han sortit per la línia de fons o bé la portera rival, Carla Moragas, els ha aturat. L'OAR en canvi ha pogut marcar amb facilitat mitjançant contraatacs ràpids o interceptant boles en zona perillosa per l'equip local i llançant-les amb efectivitat. La primera meitat ha acabat amb un resultat favorable al conjunt visitant (5-15), que ha aconseguit un avantatge de 10 gols respecte el seu rival.

A la represa les noies de Jordi Martín han jugat a un nivell molt alt, totalment diferent al que han mostrat durant la primera part. Les santcugatenques han anul·lat el joc de l'OAR Gràcia i han aconseguit retallar distàncies al marcador fins a situar-se a cinc de les rivals. A mitjans de la segona part, el bon ritme que portava l'HSC ha disminuït i les barcelonines han tornat a dominar el partit. Aquesta dinàmica ha acompanyat el joc de tots dos equips fins el xiulet final, en què el marcador definitiu ha estat favorable a l'OAR Gràcia.

El tècnic de l'equip, Jordi Martín, creu que la dinàmica de joc de les dues parts han estat molt diferents.

Jordi Martín

Hem jugat dues parts molt diferents. A la primera part hem sortit més adormits i a la segona hem reajustat molt la defensa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El proper partit que disputa l'HSC és dissabte vinent davant del Molins de Rei, el darrer classificat de la taula.