L'Handbol Sant Cugat cau davant el Bordils, rival directe per la permanència

L'Handbol Sant Cugat perd (24-25) contra l'Handbol Bordils a la 12a jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs han desaprofitat l'avantatge de cinc gols del descans, i una fluixa segona part en atac els han condemnat contra un rival directe.

Els santcugatencs no han estat encertats en la faceta atacant i ho han pagat amb una derrota contra un rival directe per evitar el descens. El partit ha començat amb tots dos equips molt imprecisos en atac. Unes imprecisions que s'han acabat per part dels locals que han agafat un avantatge de cinc gols abans d'arribar al descans (15-10).

En el segon temps els visitants han reaccionat i poc a poc han anat reduint el desavantatge per arribar als darrers minuts amb igualtat en el marcador. Els locals han intentat reaccionar i almenys no han deixat que el Bordils aconseguís un gran avantatge, tot i que tampoc no s'han posat per endavant. Així s'ha arribat al darrer minut amb empat en el marcador i ha estat el Bordils el que ha aconseguit el gol de la victòria en els darrers instants, sense gairebé marge de maniobra per un Handbol Sant Cugat que ha vist com s'escapaven els punts en els últims segons.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que tot i que no han jugat bé, el partit s'ha decidit per petits detalls.

Joan Sancho

Hem arribat a un final ajustat perque no hem sabut administrar l'avantatge. Hi ha hagut dos accions en contra que ha assenyalat l'àrbitre a vegades decanten que sigui una victòria o una derrota.

La següent setmana els santcugatencs visiten la pista de l'Handbol Manyanet. Els vermell-i-negres són penúltims amb vuit punts.