L'HSC buscarà canviar la dinàmica de resultats a Granollers per tancar l'any

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 21/des/12 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat tanca el 2012 amb el primer partit de la segona volta de Lliga Catalana a la pista del Granollers C. Els santcugatencs són penútims amb vuit punts i necessiten guanyar per intentar trencar la ratxa negativa en què es troben immersos i marxar de vacances amb mentalitat positiva. El matx es juga aquest dissabte a un quart i cinc minuts de vuit del vespre.

Els santcugatencs esperen acabar l'any amb una victòria i afrontar el temps d'aturada nadalenca amb més tranquil·litat. L'equip ha fet un inici irregular que l'ha conduït a la penúltima posició i als llocs de descens. Tot i que han perdut nou partits, més de la meitat han estat molt ajustats i s'han decidit per petits detalls.

El rival d'aquest dissabte és el Granollers C i com a filial del conjunt granollerí es mostra com un conjunt molt tècnic, ple de joves jugadors que imprimeixen un ritme alt al partit. A l'anada el resultat va ser molt ajustat a favor del Granollers C, però el tècnic santcugatenc, Joan Sancho, es mostra confiat de la victòria del seu equip.

Joan Sancho

A casa vam perdre d'un punt. Penso que és un equip molt jove, que corre molt i té jugadors molt tècnics. Crec que tenim opcions de guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx es disputa aquest dissabte a un quart i cinc minuts de vuit del vespre al Palau Municipal d'Esports de Granollers.