L'Handbol SC femení rep l'Handbol Cooperativa Sant Boi per acabar l'any


  • Comparteix:

Les santcugatenques encara no han puntuat

Les santcugatenques encara no han puntuat

El femení de l'Handbol Sant Cugat rep l'Handbol Coorperativa Sant Boi aquest divendres a dos quarts de nou del vespre a la 9a jornada del 1a Catalana. El matx, que es disputa al pav 3, pot servir perquè les santcugatenques no finalitzin l'any i la primera volta sense puntuar, ja que fins el moment han perdut els vuit partits que han disputat.

El conjunt dirigit per Jordi Martín és el cuer de la categoria amb zero punts. Tret del darrer partit contra el Molins de Rei, equip que encara no havia puntuat fins la passada jornada, la resta de partits han acabat en golejada en contra de les vermell-i-negres, que no acaben de trobar el ritme de competició.

Davant tindran un Handbol Cooperativa Sant Boi que és 3a a la classificació, amb 10 punts, cinc victòries i tres derrotes. El matx es disputa aquest divendres a partir de dos quarts de nou del vespre al pav 3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.