L'Handbol Sant Cugat torna a la competició amb derrota a casa

L'Handbol Sant Cugat torna a la competició després de l'aturada pel Mundial amb derrota a casa (23-29) a la 15a jornada de Lliga Catalana davant l'Handbol Banyoles. Els vermell-i-negres han dominat durant gairebé tot el primer temps i l'inici del segon, però un parcial d'1 gol a 9 a la meitat del segon període ha sentenciat a l'equip dirigit per Joan Sancho. Amb aquesta derrota el conjunt santcugatenc segueix avantpenúltim a la classificació.

L'inici del partit entre l'Handbol Sant Cugat i l'Handbol Banyoles ha començat molt igualat, amb uns primers deu minuts en els quals els vermell-i-negres s'avançaven d'un gol per veure com els banyolins els igualaven immediatament. Fins el minut 11 els visitants no s'han aconseguit posar per davant en el marcador i l'Handbol Sant Cugat, lluny d'enfonsar-se, ha aconseguit un parcial de 4 a 0 per agafar el primer gran avantatge. Els locals han seguit manant en el marcador i amb el 12 a 11 s'ha arribat al descans. A la represa, l'Handbol Banyoles ha sortit més fort amb un parcial de 0 a 2, que els vermell-i-negres han contestat de la mateixa manera, mantenint els avantatges locals per la mínima. En el minut 15 de la segona han arribat els minuts clau del partit amb un parcial incontestable d'1 gol a 9 pels banyolins. Els vermell-i-negres han reaccionat al cop i s'han apropat a només tres gols, però l'anhel de remuntada dels santcugatencs ha provocat fàcils contraatacs del Banyoles que ha sentenciat, enduent-se l'enfrontament per nou gols.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que el primer temps del seu equip ha estat dolent, però encara més ho ha estat el segon.

Joan Sancho

Hem començat molt malament, la primera part no ha estat bona, però ens podíem haver anat en el marcador. El segon temps ha estat pitjor.

Aquesta nova derrota manté els santcugatencs avantpenúltims, amb 10 punts i en zona de descens. La setmana vinent el conjunt vermell-i-negre visita la pista de l'Handbol Poblenou, rival directe per a la permanència.