L'Handbol Sant Cugat femení cau contra el BM Granollers

Les locals no han pogut amb un Granollers molt superior

El femení de l'Handbol Sant Cugat perd (21-35) contra el Blanc-i-blaves KH7 Granollers a la 12a jornada del grup C de Primera Catalana. Les locals han tingut problemes per entrar en el partit contra un rival de la part alta de la taula i quan ja han reaccionat ha estat impossible remuntar la distància aconseguida per les de Granollers. Les vermell-i-negres continuen cueres amb un sol punt.

Les santcugatenques han vist com el Granollers ha deixat sentenciat el matx amb un primer temps en què s'han endut una renda d'onze gols a favor, mostrant una superioritat a la pista incontestable. En el segon temps, les locals han maquillat el resultat, millorant els números, aconseguint el doble de gols que en el primer temps però sense marge de reacció després del que s'ha vist a la primera part. Al final, nova derrota de les vermell-i-negres que en sumen 11 i són cueres amb un sol punt.

El tècnic del femení de l'Handbol Sant Cugat, Jordi Martín, creu que el bon inici de les de Granollers ha estat clau per l'esdevenir del partit.

Jordi Martín

Hem començat fluix i ens ha costat molt entrar en el partit. A la segona ho hem pogut arreglar, però en el primer temps podríem dir que s'ha acabat el matx.

L'Handbol Sant Cugat suma l'únic punta assolita ara fa dues jornades amb l'empat contra l'Esportiu Castelldefels. La següent jornada les santcugatenques visiten la pista del l'Handbol Sant Quirze, avantpenúltim amb set punts.