L'infantil A de l'Handbol Sant Cugat es classifica per al Top 8


  • Comparteix:

L' infantil A de l'Handbol Sant Cugat entre els vuit millors de Catalunya / Font: Handbol Sant Cugat

L' infantil A de l'Handbol Sant Cugat entre els vuit millors de Catalunya / Font: Handbol Sant Cugat

L'infantil A de l'Handbol Sant Cugat s'ha classificat per al Top 8 de la Lliga Catalana amb els millors conjunts de Catalunya. Queda una jornada per acabar la fase regular i l'equip sancugatenc està situat en la tercera posició amb 16 punts per darrere del BM Granollers i el Futbol Club Barcelona Intersport.

Després de la victòria a domicili davant el Club Joventut Handbol Mataró (23-25), l'equip d'Eloi Safont s'ha assegurat la participació al Top 8 de la Lliga Catalana que començarà d'aquí a 15 dies. Els vermell-i-negres han estat el tercer millor equip del grup A de la Lliga Catalana un cop disputades 13 jornades amb un total de vuit victòries per cinc derrotes quan manca una jornada per acabar la primera fase.

Els quatre primers classificats de cada un dels dos grups de Catalunya seran els equips que tindran el privilegi de jugar aquest Top 8 català. Els rivals dels sancugatencs són el BM Granollers, el Futbol Club Barcelona Intersport, l'Epic Casino, el BM La Roca, la Salle Montcada, el AEH Les Franqueses i el Sant Martí Voramar.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, comenta que els jugadors de l'infantil sancugatenc encara no són conscients de la possibilitat que tenen de participar en el Campionat d'Espanya si queden entre els primers quatre llocs del Top 8 català. A més, Bonaccini afegeix que el més important és que els nois juguin partit a partit i sense sentir-se pressionats, per així créixer com a jugadors.

Davide Bonaccini

El primer objectiu és que els nois aprenguin a jugar i a jugar bé. A partir d'aquí si guanyen i van al Campionat d'Espanya estaré molt content.


El darrer partit dels santcugatencs serà el dissabte a dos quarts de set de la tarda davant l'Handbol Sant Quirze al pav 3 de la Rambla del Celler.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.