El femení de l'Handbol Sant Cugat cau per 12 gols a Sant Quirze

Les santcugatenques només tenen un punt

Handbol

Publicat el 24/feb/13 per Pedro Miserachs

El femení de l'Handbol Sant Cugat torna a perdre i en aquest cas ho fa a la pista del líder, l'Handbol Sant Vicenç (32-20), a la 15a jornada de Primera Catalana. Les santcugatenques no han pogut en cap moment contra el líder, però han tornat a mostrar una millora en el seu joc respecte a les primeres jornades del campionat. Les vermell-i-negres són cueres amb un sol punt.

La visita a la pista del líder no feia presagiar una reacció santcugatenca i que així arribés la primera victòria de la temporada. Les locals han portat la iniciativa en el joc i el marcador en tot moment. Al descans el Sant Quirze marxava amb un avantatge de set gols (17-10).

En el segon temps, les santcugatenques han mantingut el mateix nivell de joc, i tot i el desavantatge en el marcador, no han fet un mal partit tenint bones accions tant en atac com en defensa. Al final, no hi ha hagut sorpresa i les santcugatenques han acabat perdent de 12 gols (32-20).

El tècnic del femení de l'Handbol Sant Cugat, Jordi Martín, destaca la superioritat rival com a clau d'aquesta nova derrota.

Jordi Martin

Vam jugar bé però hi ha molta diferència entre els dos equips i va ser imposible reduïr distàncies en el marcador.

Les vermell-i-negres continuen en última posició amb un sol punt i la següent setmana reben l'Handbol Gavà B.