El femení de l'Handbol Sant Cugat cau i contra un rival directe, l'OAR Gràcia

La victòria se li resisteix a l'Handbol Sant Cugat

El femení de l'Handbol Sant Cugat perd (30-18) a la pista de l'OAR Gràcia a la 16a jornada del grup C de Primera Catalana. Les santcugatenques tampoc no han pogut guanyar en aquesta ocasió contra un rival que és avantpenúltim a la classificació, mentre que les de Jordi Martín continuen cueres amb un sol punt.

El conjunt vermell-i-negre ha protagonitzat un gran inici de partit i fins i tot ha anat per davant durant uns minuts. Però tres pilotes perdudes amb els corresponents contratacs de les rivals han anul·lat l'avantatge de l'equip santcugatenc i el partit ha canviat per complet. De l'avantatge inicia santcugatenc, han passat a acabar el primer temps vuit gols per sota (16-8).

En el segon temps, tot i millorar la imatge dels darrers minuts de la primera part, les santcugatenques no han pogut retallar les distàncies i fins i tot han vist com les locals ampliaven el marcador per acabar guanyant de 12 gols (30-18).

L'entrenador del femení de l'Handbol Sant Cugat, Jordi Martín, creu que el partit ha canviat en el moment en que les seves jugadores han tornat a posar-se per sota en el marcador.

Jordi Martín

Hem fet el millor quart d'hora de la temporada en el principi del partit, però tres pilotes perdudes que han anotat les rivals ens han descentrat.

La següent setmana les santcugatenques es veuen les cares contra el CE Molins de Rei, que és penúltim amb un punt més.