Triomf de prestigi de l'Handbol Sant Cugat a la pista del Sant Quirze

L'Handbol Sant Cugat segueix amb bon ritme / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat guanya (28-32) l'Handbol Sant Quirze en la 20a jornada de Lliga Catalana. Els de Joan Sancho, desens, s'han desfet del cinquè classificat i veuen com la zona perillosa és cada vegada més lluny. L'Handbol Sant Cugat té ara 20 punts, no coneix la derrota des de principis de febrer i acumula quatre triomfs i un empat des de llavors.

Els santcugatencs han començat el partit molt forts defensivament però, amb el transcurs dels minuts, la situació se'ls ha complicat. Hi ha hagut un intercanvi de gols on l'Handbol Sant Quirze s'ha avançat als rivals, però els de Joan Sancho han acabat la primera meitat dos gols amunt mostrant la solidesa dels darrers partits. A la represa la tònica ha estat la mateixa que la de la primera part i, malgrat que els vermell-i-negres han liderat durant molts minuts l'electrònic, els santquirzencs no han abaixat els braços i han arribat a empatar. L'Handbol Sant Cugat no ha decaigut i ha fet un bon final de partit, aconseguint així el definitiu 28-32. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que en les últimes jornades estan defensant molt bé i atacant amb idees més clares.

Joan Sancho

Valoració molt positiva per part de l'equip. Estem defensant molt bé i atacant amb idees molt més clares.

L'Handbol Sant Cugat suma la quarta victòria en els últims cinc partits. El proper rival dels santcugatencs és el segon classificat de la Lliga Catalana, l'Handbol Gavà.