El juvenil A de l'Handbol Sant Cugat es jugarà estar al Top 4 davant el Gironès

El juvenil A de l'Handbol Sant Cugat depen d'ell mateix per estar entre els quatre millors de Catalunya

Handbol

Publicat el 14/mar/13 per Ignasi Quintana

El juvenil A de l'Handbol Sant Cugat afronta dues jornades decisives del Top 8 per classificar-se pel Campionat de Catalunya. Els santcugatencs, situats en cinquena posició amb 10 punts, es troben a tan sols un punt del quart, l'Handbol Club Gironès. Els homes de Martí Nicolau juguen aquest diumenge davant el Sant Martí Adrianenc i en l'última jornada hauran de visitar la pista del Gironès en un partit que es preveu decisiu per decidir els quatre conjunts que disputaran el Top 4.

Els vermell-i-negres arriben a les dues últimes jornades del Top 8 amb moltes opcions d'estar entre els quatre millors conjunts de Catalunya. Per ser-hi, els santcugatencs han de guanyar els dos partits i que el Gironès, quart, perdi davant el líder, Barça, aquesta jornada i a la darrera davant els santcugatencs. L'entrenador de l'equip, Martí Nicolau, creu que el partit a Girona serà el decisiu.


Martí Nicolau

Ens ho jugarem tot a la pista del Gironès. És molt probable que ells perdin davant el Futbol Club Barcelona perquè són els líders.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara fa un mes, els de Martí Nicolau van aconseguir una victòria davant el pròxim rival, l'Adrianenc, per dos gols de diferència (32-34) en un partit força igualat. Aquest diumenge els santcugatencs tenen a favor el factor pista i són conscients que es poden permetre una derrota. La setmana vinent serà quan els vermell-i-negres hauran de jugar-se la seva classificació davant el Gironès, equip que segons Martí Nicolau tenen un joc interior molt potent amb un pivot de gran qualitat i molt fort.

Martí Nicolau

A la primera volta el Gironès ens va guanyar per dos gols a casa. Tenen un joc interior molt potent amb un pivot espectacular que ens va costar molt parar-lo.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El juvenil A de l'Handbol Sant Cugat podria tenir també opcions de disputar el Campionat d'Espanya. La federació espanyola d'handbol podria donar a Catalunya un total de quatre places per jugar-lo, encara que no està del tot decidit. D'altra banda, Albert Villaroya i Aleix Vaz, juvenils de primer any dels vermell-i-negres han estat convocats per la selecció catalana juvenil aquest diumenge al poliesportiu Ca La Tona de Canovelles per preparar el Torneig Juvenil de Palafrugell.