L'Handbol Sant Cugat signa un partit brillant davant el segon classificat, el Gavà

Handbol

Publicat el 17/mar/13 per Sara Gutierrez

L'Handbol Sant Cugat guanya (35-26) l'Handbol Gavà en la 21a jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs s'han crescut davant el segon classificat de la competició i han culminat la feina ben feta a la segona meitat, aconseguint un avantatge de nou gols. Els de Joan Sancho segueixen amb la seva brillant trajectòria a la segona part.

A la primera meitat, ambdós equips han jugat al mateix nivell i cap dels dos conjunts ha aconseguit un avantatge de més de dos gols. L'Handbol Gavà ha sabut trobar els forats a la defensa santcugatenca i s'ha mantingut així un gol per sobre dels vermell-i-negres. Els de Joan Sancho no s'han donat per vençuts i no han disminuït el seu ritme de joc. Al minut 24 el jugador de l'Handbol Adrià León ha vist la targeta vermella i els santcugatencs han jugat fins al final de la primera part amb cinc jugadors. Tot i això, els locals han aguantat bé el tipus fent que el resultat al descans hagi estat un empat (14-14).

A la represa l'Handbol Gavà ha fet un tímid intent de posar-se per davant el marcador, però l'Handbol Sant Cugat ha reaccionat i s'ha crescut davant el rival. Els vermell-i-negres han mantingut aquest ritme de joc i els visitants no han pogut fer res per impedir que els de Joan Sancho es distanciessin notablement en el marcador. Els locals han estat molt encertats en defensa i la línia ofensiva s'ha encarregat de rematar la bona feina feta al darrere, aconseguint una diferència de nou gols al marcador final (35-26).

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que la primera part ha estat igualada i a la segona l'Handbol Sant Cugat s'ha sobreposat.

Joan Sancho

El resultat no demostra el que ha estat el partit. Hem fet una primera part molt igualada. A la segona ells han sortit forts però ens hem sobreposat.

La setmana vinent l'Handbol Sant Cugat rep a casa el primer classificat de Lliga Catalana, el BM La Roca.