Els veterans de l'Handbol Sant Cugat jugaran les semifinals de la Lliga Catalana


  • Comparteix:

Els veterans de l'Handbol Sant Cugat estan fent una gran temporada / Foto:Handbol Sant Cugat

Els veterans de l'Handbol Sant Cugat estan fent una gran temporada / Foto:Handbol Sant Cugat

L'equip de veterans de l'Handbol Sant Cugat certifica el seu pas a semifinals de la Lliga Catalana Màster masculina en vèncer a domicili el Club Handbol Canovelles per set gols de diferència (18-25). Amb aquest resultat, els veterans del club santcugatenc tenen assegurat el segon lloc del grup B, tot i que encara tenen possibilitats de classificar-se com a primers de grup.

Els veterans de l'Handbol Sant Cugat, que ocupen la segona plaça del grup B de la Lliga Catalana Màster amb 17 punts, han accedit a les semifinals de la competició quan encara manca una jornada per acabar la fase regular. Els vermell-i-negres es troben un punt per sota del primer classificat, l'Handbol Garbí de Palafrugell, i per tant, si en el darrer partit que jugaran aquest cap de setmana guanyen a l'OAR Gràcia i el Garbí punxa en la seva visita a l'Handbol Sant Martí Adrianenc, cedint un o dos punts, passarien com a primers de grup.

Quan s'han disputat 11 jornades, la trajectòria dels veterans santcugatencs és de vuit victòries, un empat i dues derrotes, amb una diferència de gols positiva de 53 dianes. L'Handbol Sant Quirze i la Penya Blaugrana Montmeló són els dos altres conjunts, del grup A, que estaran a les semifinals que es jugaran el 19 i el 26 de maig en format d'anada i tornada. Està previst que el primer de cada grup s'emparelli amb el segon.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.