L'Handbol Sant Cugat ja ha tingut les primeres converses amb Calvera i Tous


  • Comparteix:

L'handbol Sant Cugat vol repescar a Lluís Calvera / Font: Futbol Club Barcelona

L'handbol Sant Cugat vol repescar a Lluís Calvera / Font: Futbol Club Barcelona

L'Handbol Sant Cugat vol reforçar la plantilla del primer equip de cara a la temporada vinent amb els santcugatencs Lluís Calvera i Bernat Tous. Calvera ha jugat aquestes dues últimes temporades al filial del Barça a Divisió d'Honor B mentre que Tous ho ha fet al Sant Esteve de Sesrovires a Primera Nacional. Segons el president del club santcugatenc, Davide Bonaccini, la intenció per l'any que ve és estar a la part alta de la classificació de Lliga Catalana i aquests dos jugadors donarien un plus de qualitat en el sènior.

Lluís Calvera i Bernat Tous són dos jugadors de nivell que han crescut a l'Handbol Sant Cugat. Tot i això, fa unes temporades tots dos van decidir fer un salt qualitatiu i canviar d'aires. Calvera, després de vuit anys a l'entitat santcugatenca, va marxar al filial del Futbol Club Barcelona i Tous ho va fer al Sant Esteve de Sesrovires. Pel que fa als números d'aquesta temporada, Calvera ha guanyat la lliga de Divisió d'Honor B amb el Barça després d'un balanç de 16 victòries, tres empats i tres derrotes. Un total de 35 punts que han permés guanyar el campionat per un punt de diferència amb el Juanfersa Gijón. Pel que fa als números individuals, Lluís Calvera ha jugat 18 dels 22 partits i ha marcat 22 gols.

Tous ha jugat una categoria per sota de Calvera, a Primera Nacional amb el Sant Esteve de Sesrovires que ha finalitzat quart amb 37 punts del grup C. El Sant Esteve ha sumat 17 victòries, tres empats i sis derrotes. Tous ha jugat 17 partits i ha marcat 21 gols.

En el programa 'Esport en marxa' de Cugat.cat el president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, ha explicat que l'objectiu de cara a la propera temporada és ocupar la part alta de la Lliga Catalana i intentar classificar-se per al play-off d'ascens. Bonaccini també ha reconegut que el club ja ha tingut les primeres converses amb tots dos jugadors per intentar fitxar-los.

Davide Bonaccini

A nosaltres ens agradaria que aquests jugadors poguessin venir. Hem parlat amb ells. El Lluís ens va dir que si ens manteníem a Lliga Catalana s'ho pensaria.


Després de finalitzar en posicions de descens a Primera Catalana l'Handbol Sant Cugat continuarà a Lliga Catalana gràcies a l'ascens de La Roca i el Gavà a Primera Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.