El Valldu femení està il·lusionat amb fer història sumant el tercer títol del club


  • Comparteix:

El Valldu està molt motivat amb la final de Copa / Foto: Yaiza Pérez

El Valldu està molt motivat amb la final de Copa / Foto: Yaiza Pérez

El conjunt femení de l'Handbol Valldoreix és a un pas de sumar el trecer títol en la curta història del club si diumenge venç el CH Alcarràs. L'equip de Ramon Salmurri s'ha il·lusionat amb la Copa Federació, que aquest diumenge viurà la final per decidir el campió. L'amenaça però de la vaga d'àrbitres per la jornada d'aquest cap de setmana genera incertesa entre els equips.

Tot i el panorama, l'equip valldoreixenc està afrontant la setmana molt motivat per la possibilitat de fer una mica més gran la curta trajectòria del club. Precisament les noies han estat les que han portat els títols a l'entitat valldoreixenca amb una Copa i un títol de Lliga en temporades passades. Aquesta Copa Federació pot ser el tercer títol en el palmarès d'aquest club. Perquè la de diumenge a la Verneda pot ser una altra cita important per al Valldu, l'equip ha fet una crida a travès de les xarxes socials a l'afició. El tècnic de l'Handbol Valldoreix, Ramon Salmurri, assegura que volen compartir aquest moment amb els seus seguidors.

Ramon Salmurri

Volem viure la final més enlla del marcador i compartir el moment amb la nostra gent.


Després del cop que els ha suposat no poder classificar-se per al Top 4 del campionat de Primera Catalana, el conjunt valldoreixenc ha revifat en el torneig del KO. Salmurri parla d'un canvi notable un cop s'han vist a prop de la final.

Ramon Salmurri

El canvi és de subratllar. L'equip està molt ficat. Supermotivat i concentrat per guanyar l'Alcarràs.


Si res no ho impedeix, diumenge es jugarà la final entre el Valldu i l'Alcarràs a la Verneda, en la primera de les dues jornades de Copa, organitzades pel Sant Martí Adrianenc. La final començarà a les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.