L'Handbol Valldoreix es proclama campió de Copa Federació per segon cop

L'Handbol Valldoreix femení es proclama campió de Copa Federació en vèncer (26-18) l'Alcarràs a la final disputada al pavelló de la Verneda de Barcelona. Les valldoreixenques sumen el tercer títol de la seva història després d'una segona part que ha començat amb un parcial de 7 a 1 que les ha impulsat cap al campionat. El conjunt dirigit per Ramon Salmurri ha disputat tot el torneig i la final amb només una jugadora a la banqueta.

L'Handbol Valldoreix i l'Alcarràs es disputaven acabar la temporada de la millor manera en una final. El primer temps ha estat molt igualat, amb un màxim avantatge de dos gols per a les valldoreixenques, però que ha acabat un amunt per a les lleidatanes, que han anotat a l'últim instant. A la represa, el gol inicial de l'Alcarràs les ha posat per primer cop amb dos gols de superioritat. En el moment més crític per a les noies de Ramon Salmurri han tirat de caràcter i han fet un parcial de 7 a 1. Amb el partit controlat l'Handbol Valldoreix ha sabut mantenir l'avantatge i fins i tot incrementar-lo deixant passar els minuts que les acostaven al títol. Les alcarrassines s'han anat del partit amb protestes que han ajudat les valldoreixenques a guanyar per un 26 a 18 final, que ha desfermat l'alegria del públic verd.

El tècnic del conjunt de Valldoreix, Ramon Salmurri, destacava al finalitzar el partit l'alegria del triomf i el caràcter i actitud de les seves jugadores.

Ramon Salmurri

Estic molt content per com s'han comportat les jugadores. Estic molt orgullós sobretot per l'actitud de l'equip.

L'Handbol Valldoreix suma la segona Copa Federació de la seva història i el tercer títol després de la lliga de fa dos anys.