Sancho (HSC) 'Bernat Tous i Marc Jordán deixen tancada la banda dreta'


  • Comparteix:

Joan Sancho parla dels nous fitxatges

Joan Sancho parla dels nous fitxatges

Els santcugatencs Bernat Tous i Marc Jordán fitxen pel primer equip de l'Handbol Sant Cugat. Tous torna després d'uns anys jugant a equips de Nacional i Divisió de Plata, mentre que Jordán, que s'ha format al FC Barcelona, arriba com un dels jugadors més destacats del juvenil blaugrana.

Després d'un primer fitxatge de Lluís Calvera, el conjunt vermell-i-negre ha confirmat l'arribada de dos jugadors més, també santcugatencs, Bernat Tous i Marc Jordán. El que serà el seu tècnic a l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, defineix a tots dos jugadors que ocuparan posicions de banda dreta.

Joan Sancho

En Bernat ens aporta veterania, atac i defensa. En Marc ha estat a la selecció espanyola i té experiència a nivell internacional.


Tous retorna a la disciplina santcugatenca després d'un periple per equips de superior categoria com el Gavà, el Pozoblanco de Còrdova i el Sant Esteve Sesrovires. Tous és un experimentat extrem dret que va jugar a l'Handbol Sant Cugat fins a la categoria sènior, havent entrenat equips de les categories inferiors del conjunt vermell-i-negre.

Pel que fa a Marc Jordán, des de categoria infantil s'ha anat formant al FC Barcelona participant també sempre amb la selecció catalana i proclamant-se campió d'Espanya i màxim golejador juvenil. Marc ocupa la posició de lateral i creu que el projecte santcugatenc és molt il·lusionant.

Marc Jordán

Em ve de gust el projecte de l'Handbol Sant Cugat i tenen en ment l'ascens a Nacional.


En espera d'una altra incorporació, el conjunt vermell-i-negre ha confirmat que els jugadors Guillem Dolz, Héctor Gómez i Dani Ferrer pujaran al primer equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.