L'Handbol Sant Cugat no es refia de la competició i vol seguir vencent


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat vol seguir invicte / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat vol seguir invicte / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat segueix atent i pensant que el paper de favorit no els durà a vèncer en tots els partits de Lliga Catalana. Amb aquesta mentalitat visitaran aquest diumenge els santcugatencs l'Handbol Poblenou, equip amb objectius diferents al dels vermell-i-negres. Els de Joan Sancho esperen ser a la promoció d'ascens al final de la temporada regular, i per encarrilar aquest objectiu el següent pas és sumar el quart triomf en quatre partits.

Nova ocasió per a l'Handbol Sant Cugat per seguir demostrant la seva condició d'un dels rivals a batre a Lliga Catalana. Malgrat això, els vermell-i-negres segueixen sense refiar-se d'una competició que ja ha fet palès en aquests primers partits que és poc coherent. Equips que a priori haurien de compartir lideratge amb els de Joan Sancho han caigut en resultats sorprenents. El Sant Joan Despí, una de les plantilles més potents del campionat, va caure la setmana passada contra el l'Handbol Bordils B, que va sumar contra tot pronòstic el seu primer triomf. Per tant, tal com apunta el tècnic, Joan Sancho, és important mantenir la concentració contra tots els rivals.

Joan Sancho

Els objectius són diferents, però els resultats fins al moment són molt estranys. No et pots refiar de ningú.


A més, Sancho ha assegurat que el Poblenou ha fet una gran renovació respecte la temporada passada, modificant pràcticament tota la plantilla. Amb aquest procés, el nivell de l'equip de Barcelona ha augmentat, fet que ha posat en alerta els de Sant Cugat. Un dels seus fitxatges d'enguany, Lluís Calvera, que ha fet el camí de retorn a l'entitat santcugatenca després de ser al FC Barcelona, parla en consonància amb el seu entrenador i opina que no serà un any fàcil.

Lluís Calvera

És una lliga molt estranya, pel que estem veient als resultats hi ha equips que donen la sorpresa, estan passant coses molt estranyes.


L'enfrontament entre Handbol Sant Cugat i Handbol Poblenou donarà el tret de sortida aquest diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia. Joan Sancho compta amb les baixes de Gorka, Adrià León i amb el dubte de Marc Jordán, que només podria disputar uns minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.