El cadet femení de l'Handbol Sant Cugat no competirà a Lliga Catalana


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat no pot arribar a Lliga Catalana juvenil femenina / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat no pot arribar a Lliga Catalana juvenil femenina / Font: Handbol Sant Cugat

El cadet femení de l'Handbol Sant Cugat perd l'eliminatòria d'accés a Lliga Catalana i competirà enguany a Primera, segona màxima categoria. Les d'Andreu Vives han caigut en una eliminatòria a doble partit contra l'Handbol Cerdanyola. El juvenil B masculí, de la seva banda, s'ha quedat a les portes de Primera Catalana després de caure en la fase d'accés contra l'Handbol Ràpid Cornellà.

L'Handbol Sant Cugat no ha pogut col·locar un altre equip a la màxima categoria catalana. El cadet femení s'ha quedat a un pas de ser-hi. A l'anada va vèncer per la mínima (28-27) l'Handbol Cerdanyola, però a la tornada les cerdanyolenques es van imposar amb contundència (33-22), assolint el passi a Lliga Catalana. En un sentit similar, el juvenil B masculí es va endur el partit el partit de tornada contra l'Handbol Ràpid Cornellà per set gols (27-21), una diferència massa curta tenint en compte el triomf a l'anada dels del Baix Llobregat (22-13). Els de Pau Martínez jugaran a Segona Catalana.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.