Formació, competició i unió, valors per a l'inici de temporada de l'Handbol SC


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha format una gran pinya final

L'Handbol Sant Cugat ha format una gran pinya final

L'Handbol Sant Cugat fa pinya per donar el tret de sortida a la temporada. Els 15 conjunts de l'entitat han mostrat durant la seva presentació la unió i la vessant familiar que caracteritza el club, que alhora no defuig dels objectius competitius a nivell esportiu. El màxim dirigent de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, ha presidit un esdeveniment que ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de la disciplina, Tomàs Moral.



Les grades del pav 3 han tornat a omplir-se de vermell-i-negre per celebrar una nova festa de l'esport santcugatenc. Els més de 230 jugadors que formen l'entitat s'han mesclat en un amalgama d'esport i germanor, en un dels clubs més actius de la ciutat que teixeix amb efectivitat els conceptes de competició i formació. Un a un, els 15 equips de l'entitat han anat baixant al seu escenari habitual de joc, la pista del pav 3, amb menció especial als infantil i juvenil femenins i el cadet A masculí, que han estat reconeguts amb una copa pel seu rendiment el passat curs. Davide Bonaccini, president de l'entitat, ha agraït el regidor d'Esports, Xavier Tizón, la flexibilitat a l'hora de gestionar la disponibilitat de les pistes, qüestió, ha dit Bonaccini, amb la qual s'hi tornaran a trobar l'any vinent. D'altra banda, Bonaccini ha definit quines són les línies mestres del club.

Davide Bonaccini

El club té una vessant formativa, però també competim. Volem ser un club de formació però sense deixar de banda que ha d'anar competint.


Durant l'acte també s'ha fet un reconeixement a dos jugadors que es retiren, Marcel Benet i Roger Planas, que han ressaltat totes les amistats i els bons moments que s'enduen del seu pas per l'entitat. Tot seguit han arribat els altres dos parlaments institucionals. Tomàs Moral, president de la Federació Catalana, ha desitjat molts anys de bona salut per al club vermell-i-negre, mentre que Xavier Tizón s'ha enrecordat dels pares, mares, avis i àvies que fan possible tot el que es construeix entorn de l'Handbol Sant Cugat. El regidor d'Esports ha celebrat la bona sintonia amb l'entitat.

Xavier Tizón

L'Handbol Club Sant Cugat ens posa les coses fàcils a l'hora de repartir pistes i horaris. Sempre arribem a bon port.


Una gran pinya amb tots els jugadors del club ha estat una simbòlica forma de tancar un acte d'unió i handbol santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.