L'Handbol Sant Cugat retroba el camí de la victòria contra el La Garriga

Handbol

Publicat el 17/nov/13 per Ignasi Cardó

L'Handbol Sant Cugat derrota el La Garriga (40-31) en la 9a jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs han anat per davant en el marcador durant tot el partit contra l'avantpenúltim de la categoria. Els vermell-i-negres tornen a guanyar després d'un empat i una derrota, i malgrat brillar en atac segueixen mostrant dubtes en defensa.

L'Handbol Sant Cugat guanya el La Garriga i es manté a les posicions capdavanteres de la classificació. Els vermell-i-negres han encarat el partit a la primera meitat i no han donat opcions al seu rival, que ha anat a remolc dels santcugatencs durant tot el matx. L'efectivitat en atac dels homes de Joan Sancho, que han marcat fins a 40 gols aquesta jornada, ha estat clau per sumar els tres punts. Tot i això, i tal i com ha ressaltat l'entrenador, el Sant Cugat ha concedit massa oportunitats a La Garriga.

A la segona meitat la tònica del matx ha estat la mateixa dels primers 30 minuts i els visitants no s'han acostat en el marcador. Tot i l'avantatge el Sant Cugat no s'ha relaxat i ha mantingut l'encert de cara a porteria, que ha deixat en nou gols la diferència entre tots dos equips. El tècnic del Sant Cugat, Joan Sancho, ha destacat que els vermell-i-negres han guanyat a un rival inferior sense fer un gran partit.

Joan Sancho

Tot i la victòria no hem demostrat ser tan superiors davant el La Garriga.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Després de perdre contra el Sant Joan Despí, l'Handbol Sant Cugat es retroba amb el camí de la victòria i visitarà la pista de l'Handbol Bordils la setmana que ve.