L'Handbol Sant Cugat s'examina contra una Salle de nivell Lliga Catalana


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat busca el cinquè triomf del curs a la pista del líder

L'Handbol Sant Cugat busca el cinquè triomf del curs a la pista del líder

El conjunt femení de l'Handbol Sant Cugat busca la cinquena victòria de la temporada a la pista del líder del grup D de Primera Catalana, la Salle Montcada. Les vermell-i-negres posen a prova el seu excel·lent moment de forma després d'endossar un 31-9 a la Llagosta.

Cita importantíssima pel femení de l'Handbol Sant Cugat a Montcada. L'equip de Jordi Martín se cita amb el líder de la lliga, la Salle Montcada, que l'any passat va descendir de Lliga Catalana i que registra un balanç de quatre victòries i una derrota en els cinc partits de la temporada. Les santcugatenques conten els seus partits per victòries i busquen el cinquè triomf consecutiu contra el rival amb més nivell del grup. De la seva banda, la Salle és un conjunt renovat després del descens del curs passat, però que segueix amb la mateixa línia de joc. Les locals exploten a la perfecció les seves armes: el contraatac i una defensa molt sòlida. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Jordi Martín, creu que, en aquest enfrontament, el seu conjunt té molt a guanyar i poc a perdre.

Jordi Martín

Serà un partit molt dur i molt fort. Es decidirà pels petits detalls. Tenim molt a guanyar i molt poc a perdre. Estem tranquils.


Martín podrà comptar amb la totalitat de totes les seves jugadores per lluitar contra el líder. El matx entre la Salle Montcada i l'Handbol Sant Cugat es disputa aquest diumenge a la una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.