L'Handbol Sant Cugat guanya el Sarrià i oblida el polèmic arbitratge


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat guanya (33-27) la UE Sarrià a la 11a jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs sumen la seva tercera victòria consecutiva i segueixen a la part alta de la classificació.

L'Handbol Sant Cugat ha controlat la situació des dels primers minuts de partit i ha estat per davant del seu rival al marcador durant tot el matx. La defensa santcugatenca ha jugat un paper molt important i ha format un mur difícil de penetrar. Els de Joan Sancho han mantingut el tipus i han arribat al descans amb un avantatge de 6 gols (16-10).

A la represa la dinàmica ha estat la mateixa que a la primera meitat. L'Handbol Sant Cugat ha seguit pressionant en atac i protagonitzant bones actuacions en defensa i ha posat les coses difícils al seu rival. La polèmica arbitral ha estat present durant la segona part en expulsar jugadors i entrenadors d'ambdós conjunts. Tot i això, els vermell-i-negres han aguantat fins el final del matx signant així el definitiu 33-27.

La setmana vinent els santcugatencs visitaran la pista de l'Handbol Vilamajor, conjunt de mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.