L'Handbol Sant Cugat guanya per set gols el Vilamajor i és nou líder

La defensa ha estat un dels punts clau de la victòria / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat suma un nou triomf i ho fa a la difícil pista de l'Handbol Vilamajor (30-37), en partit corresponent a la 12a jornada del Lliga Catalana, situant-se líder per davant del La Salle Bonanova que té un partit menys. Els de Joan Sancho han portat el domini del joc en tot moment i només al final, quan el partit s'ha trencat, el conjunt de Vilamajor ha pogut maquillar una mica el resultat arribant fins els 30 gols, tot i la victòria santcugatenca.

El club santcugatenc ha fet els deures i ha aprofitat que el La Salle Bonanova jugarà el seu partit de la jornada 12 d'aquí a dos dissabtes per situar-se líder. Una victòria ben treballada que s'ha forjat en una gran primera part en què els santcugatencs han estat molt contundents en defensa, deixant els locals amb només 11 gols a favor pels 17 dels vermell-i-negres. En el segon temps el matx ha continuat amb la mateixa tònica i no ha estat fins els darrers minuts quan l'Handbol Vilamajor ha aconseguit augmentar el seu percentatge anotador en el moment que el matx s'ha trencat. Els santcugatencs han continuat amb una gran efectivitat cara porteria per acabar el partit 30 a 37 al seu favor.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que la clau ha estat la gran defensa.

Joan Sancho

Estic molt content per la defensa, a la primera part només ens han fet 11 gols. A final, que el partit s'ha trencat ens han fet 30, però hem estat molt bé en defensa.

La següent setmana el conjunt vermell-i-negre rep el que és ara rival directe, La Salle Bonanova.