La Salle Bonanova sucumbeix a la potència d'un Handbol SC que és nou líder


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat es proclama campió d'hivern després d'un important triomf contra la Salle Bonanova (31-26). Santcugatencs i barcelonins es jugaven el lideratge de Lliga Catalana en el darrer partit de la primera volta, i els de Joan Sancho han fet un partit coratjós i regular per acabar assolint la victòria. El pav 3 de la rambla del Celler s'ha omplert de gom a gom per viure un matx festiu, en què Marc Jordán ha destacat amb una gran actuació individual.

L'Handbol Sant Cugat ha avançat la seva particular festa nadalenca. L'equip tanca la primera volta i marxa de vacances donant un cop sobre la taula, vencent el rival directe per la primera plaça de Lliga Catalana i exhibint un gran nivell amb el suport de la seva afició. Els de Joan Sancho han sortit intensos i encertats de cara a porteria, dinàmica oposada a la de la Salle, que no trobava els espais adequats per anotar amb facilitat. Els santcugatencs han assolit una renda de cinc gols que ha escurçat el rival després d'un temps mort. Tot plegat amb un duel vibrant entre els jugadors més incisius de cada equip, Nacho Clemente per part dels de Barcelona i Marc Jordán per part dels locals. El santcugatenc ha estat determinant, un malson per a la defensa de la Salle, que malgrat que ha provat variants defensives per aturar-lo ha vist com feia efectiu tot el seu potencial en atac.

Al descans els de Sancho mantenien una mínima avantatge de tres gols, però a la represa els visitants han fet un pas endavant i han millorat les seves prestacions defensives. Els locals han tardat cinc minuts en anotar un gol, i la Salle ha arribat a empatar el partit (16-16). Però de nou ha augmentat el nivell defensiu vermell-i-negre, i amb Lluís Calvera sense poder competir per problemes físics ha estat Jordán qui ha centrat gran part de l'ofensiva santcugatenca. En la intensitat del partit s'ha acabat fent més fort l'Handbol Sant Cugat, que ha comptat amb el suport d'un públic entregat per arribar líder després de la primera volta. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, valora positivament el partit.

Joan Sancho

Estic molt content, acabem la primera volta primers, fent un partidàs, amb el públic animant contra un rival important.


Ara la competició s'atura fins el segon cap de setmana de gener, quan els vermell-i-negres rebeu el Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.