Les germanes Cotrina destaquen l'esforç com la clau de l'èxit a l'Estatal d'handbol

A l'esquerra, Berta i a la dreta, Queralt, amb les medalles de l'Estatal / Font: Pep Cotrina

Handbol

Publicat el 9/gen/14 per Joan Garcia

Les germanes Berta i Queralt Cotrina han coincidit en destacar l'esforç com el factor clau per assolir medalla al Campionat d'Espanya d'handbol amb la selecció catalana. Queralt ha guanyat l'Estatal infantil i Berta ha sumat el tercer lloc en juvenil. Les dues jugadores santcugatenques han guanyat el primer metall de la seva carrera esportiva.

L'handbol santcugatenc femení ha estat molt ben representat al Campionat d'Espanya infantil i juvenil. Les dues germanes Cotrina, Berta i Queralt, han pujat al podi. El cas de la Queralt Cotrina és molt significatiu perquè ha debutat amb el combinat català infantil i ha sumat l'or. La jugadora de l'Handbol Sant Cugat ha destacat que aquest triomf s'ha iniciat fa molts mesos amb el treball del dia a dia.

Queralt Cotrina

Quedar campiones representa la lluita i l'esforç de tot l'equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cotrina, que juga de lateral o extrem, compleix la seva tercera temporada a l'Handbol Sant Cugat procedent de l'escola Joan Maragall. Berta Cotrina juga lluny de la nostra ciutat concretament a l'OAR Gràcia de Sabadell i suma la seva quarta temporada. Cotrina ja ha disputat tres estatals i aquest últim s'ha convertit per pujar al podi amb la medalla de bronze juvenil. La santcugatenca destaca el treball fet per la selecció i la capacitat de reacció a la final de consolació.

Berta Cotrina

El fet de pujar al podi és molt gratificant després de remuntar en el darrer partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jugadora de l'OAR Gràcia es marca com a objectius amb el seu club guanyar el Campionat de Catalunya i disputar l'Estatal.