L'Handbol Sant Cugat vol confirmar la tercera plaça i somiar en la segona


  • Comparteix:

Les santcugatenques buscaran el tercer triomf seguit / Foto: Handbol Sant Cugat

Les santcugatenques buscaran el tercer triomf seguit / Foto: Handbol Sant Cugat

El conjunt femení de l'Handbol Sant Cugat buscarà el tercer triomf consecutiu en el grup D de Primera Catalana a la pista del Sant Quirze. Santcugatenques i santquirzenques s'enfrontaran aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia en un duel per la tercera plaça que actualment ocupen les vermell-i-negres amb comoditat. L'Handbol Sant Cugat té opcions fins i tot de lluitar per la segona plaça.

El conjunt femení de l'Handbol Sant Cugat va començar el 2014 amb un triomf contundent (35-17) a casa davant el cuer, l'Handbol Terrassa. El triomf davant les terrassenques sumat a l'aconseguit en l'últim partit de desembre ha confirmat la tercera plaça de les vermell-i-negres. L'Handbol Sant Cugat porta un balanç de sis victòries i dues derrotes, aquestes últimes encaixades davant els dos equips capdavanters. El bon balanç fa que siguin el tercer millor equip del grup D, perseguit de lluny precisament pel Sant Quirze B, rival d'aquesta setmana, que té quatre punts menys i un partit disputat més.

Un triomf del conjunt santcugatenc a tres jornades per al final certificaria la tercera plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.