L'Handbol Sant Cugat suma dos punts en un partit travat a Cornellà

L'Handbol Sant Cugat ha superat el Ràpid Cornellà / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat guanya a la pista del Ràpid Cornellà (32-37) a la 15a jornada de Lliga Catalana. Un partit que no ha brillat pel bon joc i que ha tingut com a nota positiva la 13a victòria de la temporada dels santcugatencs que els permet continuar al capdavant de la classificació amb 27 punts.

El partit no ha estat vistós per a l'espectador i el conjunt santcugatenc s'ha contagiat del ritme lent dels cornellanecs, que han intentat adormir el matx. Els santcugatencs però no han deixat que els rivals es possessin per davant i han arribat al descans tres gols per sobre (15-18).

En el segon temps, ha continuat la mateixa dinàmica i els vermell-i-negres poc a poc han ampliat una mica més l'avantatge per acabar imposant-se per cinc gols (32-37). El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, destaca per damunt de tot els punts sumats.

Joan Sancho

El més important eren els punts. Ells han imposat un ritme lent i els ha sortit bé, però hem aconseguit la victòria.

La següent jornada els santcugatencs tenen una nova visita i serà a la pista del Sant Esteve de Palautordera, quart classificat.