L'Handbol Sant Cugat masculí supera l'Handbol Poblenou i segueix líder

Handbol

Publicat el 2/feb/14 per Sara Gutierrez / Ignasi Cardó

L'Handbol Sant Cugat guanya amb autoritat (36-28) a casa davant l'Handbol Poblenou a la 17a jornada de Lliga Catalana. Malgrat que durant la primera meitat els santcugatencs han deixat escapar moltes oportunitats, a la represa la línia ofensiva local s'ha mostrat molt més efectiva. Marc Jordán, de nou, ha estat el jugador més incisiu dels de Joan Sancho.

L'Handbol Sant Cugat ha encarrilat la victòria als minuts incials del partit. El Poblenou buscava les seves opcions amb contraatacs ràpids i efectius, però el conjunt vermell-i-negre ha contrarrestat l'efectivitat dels visitants i s'ha mostrat segur a la pista. En el tram final de la primera meitat l'Handbol Sant Cugat ha estat descol·locat i ha acabat marxant al descans amb un mínim avantatge de 16-14.

A la represa els homes de Joan Sancho han evitat especular amb el marcador i han sentenciat el matx oferint una imatge d'equip sòlida. Els santcugatencs, liderats en atac per Marc Jordán, s'han desinhibit i han executat el seu rival a partir de jugades llargues iniciades pel porter. El Poblenou no s'ha donat per vençut i ha tractat de remuntar el matx, pero l'Handbol Sant Cugat ha defensat amb intensitat i ha tancat el partit amb el 36-28 definitiu. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, està content amb la reacció del seu equip al segon temps.

Joan Sancho

Em quedo amb els deu primers minuts de partit i amb la reacció de l'equip a la segona part.

L'Handbol Sant Cugat es manté líder de Lliga Catalana i la setmana que ve visitarà la pista del Granollers, setè classificat amb 16 punts.