L'enfrontament entre Granollers C i HSC augura un matx amb molts gols


  • Comparteix:

Lluís Calvera en el partit d'anada / font : HSC

Lluís Calvera en el partit d'anada / font : HSC

L'Handbol Sant Cugat visita la pista del Granollers C a la 18a jornada de Lliga Catalana. Un partit complicat contra el tercer filial granollerí que és 7è i es mostra sempre com un conjunt amb molta qualitat. Els santcugatencs juguen aquest dissabte a un quart de cinc i necessiten la victòria per continuar líders.

En el partit d'anada les davanteres es van imposar clarament a les defenses amb 72 gols materialitzats entre els dos conjunts, 38 per als santcugatencs i 34 per als de Granollers. El rival és un conjunt jove i amb jugadors internacionals amb Espanya en diferents categories que es presenta com un equip complicat de superar i que practica un joc semblant al de conjunt santcugatenc.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que l'equip granollerí, tot i ser el tercer de l'Handbol Granollers, és un conjunt difícil i molt golejador.

Joan Sancho

Ens fan molts gols perquè fem un joc molt ràpid i crec que contra el Granollers C serà bastant semblant en aquest sentit.


Les baixes de Lluís Calvera, Adrià i Oriol Cortés són segures en la visita a Granollers, mentre que Marc Aballí no s'ha entrenat en tota la setmana per grip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.