Un triomf davant el líder donarà la segona plaça a l'Handbol Sant Cugat femení


  • Comparteix:

Marta Zurriaga, de l'Handbol Sant Cugat femení, en una imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Marta Zurriaga, de l'Handbol Sant Cugat femení, en una imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení es juga la segona plaça del grup D de Primera Catalana davant el líder, la Salle Montcada, en l'última jornada d'aquesta fase prèvia aquest diumenge a tres quarts d'onze del matí. Les vermell-i-negres són segones en aquests moments, però han de vèncer una Salle que no coneix la derrota per no veure com l'OAR Gràcia les supera si venç l'últim classificat. Els dos primers classificats i els dos millors tercers competiran a la fase d'ascens a Lliga Catalana.

L'Handbol Sant Cugat femení buscarà el que encara no ha aconseguit ningú en aquesta lliga per acabar segon classificat en el grup D de Primera Catalana. Les vermell-i-negres reben el líder, la Salle Montcada, que té un balanç de 10 victòries, un empat i cap derrota. Precisament l'únic partit que no han guanyat va ser davant l'OAR Gràcia, el conjunt que espera una ensopegada santcugatenca per arrabassar-li la tan desitjada segona plaça. L'Handbol Sant Cugat va perdre per cinc gols (27-22) davant les de Montcada a la primera volta i després del triomf d'aquest dijous en partit ajornat té un balanç de nou triomfs i dues derrotes. L'OAR Gràcia per la seva banda ha de vèncer l'últim classificat, l'Handbol Terrassa, i esperar que les vermell-i-negres no aconsegueixin el triomf.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat femení, Jordi Martín, reconeix que és un partit molt difícil, però que buscaran les seves oportunitats.

Jordi Martín

Serà complicat, però hem de jugar perquè mai se sap. Es pot guanyar, però tenim les nostres oportunitats i hem de sortir motivats.


En els duels directes entre OAR Gràcia i Handbol Sant Cugat cadascú ha guanyat el seu partit com a local. Les sabadellenques van guanyar de quatre (21-17) a la primera volta i les santcugatenques d'un (24-23) a la segona. Un cop acabada la fase prèvia els dos primers classificats dels cinc grups de Primera Catalana i els dos millors tercers es classificaran per a la fase d'ascens a Lliga Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.