El Manyanet visita el pav 3 amb l'objectiu de retallar distàncies amb l'Handbol SC

Imatge d'arxiu de l'anada / Font: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 15/feb/14 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat rep la visita del l'Handbol Manyanet a la 19a jornada de Lliga Catalana aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. El Manyanet, que ha pujat diversos llocs a la classificació en les darreres jornades, es posaria a un sol punt dels santcugatencs en cas de victòria contra un Handbol Sant Cugat que no passa pel millor moment de la temporada tot i ser segon a la classificació.

L'Handbol Sant Cugat va perdre el liderat en favor del Sant Joan Despí la passada jornada amb el seu empat a la pista del Granollers C en un matx en què el santcugatencs van estar desencertats en l'aspecte defensiu.

Aquesta setmana tenen davant un Manyanet que poc a poc s'ha anat enganxant a la lluita per l'ascens, i que a l'anada van empatar a 26 contra els santcugatencs. Un equip molt fort en defensa i molt batallador, tal com comenta el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho.

Joan Sancho

Tenen molt bona defensa, sobretot els laterals i el pivot. Però destacaria per damunt de tot la defensa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel partit contra el Manyanet, l'Handbol Sant Cugat té les baixes segures de Lluís Calvera, Adrià León i el dubtes de Dani i Oriol.