L'Handbol Sant Cugat femení es veu superat pel totpoderós Sant Joan Despí

L'Handbol Sant Cugat no ha pogut superar el líder, el Sant Joan Despí / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení cau derrotat (22-37) davant el Sant Joan Despí, líder invicte de la fase d'ascens a Lliga Catalana amb quatre victòries. Les vermell-i-negres s'han vist mermades per la baixa de la portera Maria Clotet, lesionada, i han hagut d'afrontar el matx amb aquesta absència destacada.

Partit sense gaire història el que han disputat l'Handbol Sant Cugat i el Sant Joan Despí on les visitants han demostrat la seva condició de màxim aspirant a pujar a Lliga Catalana. Les del Baix Llobregat han agafat un avantatge destacat ens els primers minuts que han mantingut durant tot el matx. Al descans s'ha arribat amb una renda d'onze punts favorable a les visitants.

A la represa el Sant Joan Despí ha seguit dominant i les santcugatenques han mantingut el tipus perdent per 22 a 37. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Jordi Martín, destaca l'absència de la portera Maria Clotet com un handicap important del partit.