L'Handbol Sant Cugat espera retornar a Primera Nacional

L'Handbol Sant Cugat espera assolir l'ascens a Primera Nacional / Font: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 1/abr/14 per Joan Garcia

L'Handbol Sant Cugat vol tornar a Primera Nacional i ho vol fer disputant la fase d'ascens a la nostra ciutat, tal com va passar fa 16 anys quan va pujar de categoria. L'entrenador actual, Joan Sancho, que és el que assolia aquella fita, creu que l'equip està preparat per pujar de categoria. El club santcugatenc demanarà a la federació espanyola ser la seu de la fase d'ascens del 16 al 18 de maig.

Després de proclamar-se campions de Lliga Catalana, els jugadors i cos tècnic de l'Handbol Sant Cugat ja pensen en la fase d'ascens a Primera Nacional quan resten dues jornades per tancar el campionat. Precisament aquest dimecres i a partir de les nou del vespre compartiran el títol amb l'afició en matx avançat a la jornada de diumenge contra el Vilamajor.

Els santcugatencs han de disputar la fase d'ascens després de 16 anys i l'única coincidència entre aquell equip que assolia l'ascens i l'actual és la del tècnic, Joan Sancho. Sancho ha recordat que l'equip que va pujar tenia més experiència que l'actual, però el d'ara té més il·lusió.

Joan Sancho

Aquest grup és molt jove, però té molta il·lusió per aconseguir l'ascens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Handbol Sant Cugat presentarà la seva candidatura per acollir la fase d'ascens amb una proposta econòmica. La federació espanyola decidirà a mitjans d'abril quins seran els clubs que acolliran la fase sector. El president de l'entitat, Davide Bonaccini, creu que el fet de jugar a casa és un plus per a l'equip i l'afició.

Davide Bonaccini

Ens agradaria que la seu fos a Sant Cugat. Tenim disponibilitat del pav 3 per aquell cap de setmana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs volen mantenir un rècord de millor equip local de Lliga Catalana. Els de Joan Sancho han guanyat tots els partits al pav 3 i esperen tancar aquesta ratxa dimecres amb la visita del Vilamajor.