El Sant Joan Despí passa per sobre de l'Handbol SC femení sense miraments


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat

El conjunt femení de l'Handbol Sant Cugat cau a la pista del líder (34-18), el Sant Joan Despí, en la 9a jornada del grup A de la segona fase de Primera Catalana. Les vermell-i-negres no han disposat de cap opció davant un equip molt superior que ja és campió i equip ascendit. A falta d'un partit les santcugatenques són penúltimes.

L'Handbol Sant Cugat sabia que el partit davant el Sant Joan Despí era una missió gairebé impossible per la superioritat que està mostrant en tota aquesta fase. Els presagis s'han fet realitat i des de l'inici les del Baix Llobregat han anat agafant un clar avantatge per acabar guanyant el seu novè partit dels nou disputats. Les vermell-i-negres per la seva banda, acabaran la fase d'ascens en penúltima posició, tot i que encara queden dos punts per disputar-se.

El proper rival de l'Handbol Sant Cugat és el Cooperativa Sant Boi que es troba una posició per sobre amb quatre punts més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.