Cugat.cat oferirà una cobertura especial de la fase d'ascens d'handbol


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat prendrà protagonisme a Cugat.cat / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat prendrà protagonisme a Cugat.cat / Font: Handbol Sant Cugat

Cugat.cat farà un ampli seguiment informatiu de la fase d'ascens d'Handbol a 1a Nacional, que acollirà Sant Cugat entre divendres i diumenge. A partir de dijous es podrà trobar tota la informació sobre l'esdeveniment a Cugat.cat/esports i a partir de divendres oferirà les transmissions en directe dels partits de l'Handbol Sant Cugat pel 91.5 FM, Cugat.cat i Twitter.

L'equip d'Esports de Cugat.cat prepara una cobertura especial per un dels esdeveniments esportius més importants de la temporada a Sant Cugat.

La cap d'Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, assegura que a banda d'informar de tot el que generarà aquesta competició, la intenció és compartir les emocions d'una cita tan important.

Carme Reverte

Són moments importants per l'esport santcugatenc. Per tant a més d'informar, el que volem és transmetre les emocions d'aquesta cita històrica.


Cugat.cat oferirà els tres partits de l'HSC en directe, des de mitja hora abans, i es podran seguir per ràdio, 91.5 FM, on line, Cugat.cat i pel compte de Twitter del mitjà. Divendres a partir de les vuit del vespre, dissabte a dos quarts de vuit i diumenge a les dotze del migdia. Tres partits que comptaran amb la narració de Joan Garcia i els comentaris d'Antonio Tortosa 'Peli', un dels protagonistes del primer ascens de l'HSC a Nacional en els dos primers partits, i d'Esteban Rodríguez, exjugador de l'Handbol Sant Cugat que assolia també l'ascens, per al partit del diumenge.

La cobertura informativa compta amb el patrocini de Thinkinsport, amb seu al carrer de Josefina Mascareñas, 15 de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.