Els rivals de l'Handbol Sant Cugat el veuen favorit per a l'ascens


  • Comparteix:

El CH Mata de Jonc és el representant de les Illes Balears / foto: CH Mata de Jonc

El CH Mata de Jonc és el representant de les Illes Balears / foto: CH Mata de Jonc

El CH Mata de Jonc balear, el CB Hondarribia basc i el CP Calasancio de La Rioja són els rivals de l'Handbol Sant Cugat entre divendres i diumenge a la fase d'ascens a Primera Nacional que es disputa a Sant Cugat. Tres conjunts molt joves i que atorguen el favoritisme al conjunt vermell-i-negre per la tradició dels equips de Lliga Catalana i el fet de jugar com a locals.

Els rivals de l'Handbol Sant Cugat atorguen el paper de favorit al conjunt santcugatenc per la seva trajectòria i per la tradició dels equips catalans dins de l'handbol estatal. El president del CB Hondarribia basc, Francisco Martín del Pino, creu que per darrere dels vermell-i-negres està el seu equip com a favorit, havent finalitzat segons a la competició lliguera basca per darrera l'Usúrbil.

Francisco Martín del Pino

L'equip català és el favorit i sense sonar prepotent, els segons favorits nosaltres, ja que les lligues balear i riojana són més fluixes. Som un equip jove, que hem estat segons i tenim un tècnic que va ser campió d'Europa com a jugador amb el Bidasoa.


També el Mata de Jonc es presenta amb un equip jove i que ha sorprés a tothom amb la seva classificació, després de només dos anys de funcionament com a bloc. El seu tècnic Iago Barceló també dóna com a favorit al conjunt de Joan Sancho.

Iago Barceló

Sabem que som potser els més dèbils però no renunciem a res. Sant Cugat té una bona generació de jugadors, alguns que han tornat i per mi són els favorits.


Completa el grup d'aquesta fase d'ascens el Calasancio, campió del seu grup a La Rioja, que arriba a Sant Cugat amb molta joventut, amb humilitat però amb ganes de lluitar per la segona plaça en joc, perquè com afirma el seu president, José Luis Goñi, el favorit és l'amfitrió.

José Luis Goñi

L'objectiu és adquirir experiència però també sóm ambiciosos i pensem que el primer partit davant d'Hondarribia serà clau per les nostres opcions.


Davant d'aquest panorama les emocions estan garantides en cada partit perquè tots intentaran lluitar per fer-se amb una de les dues places d'ascens.

Divendres a dos quarts de set de la tarda obriran la competició l'Hondarribia i el Calasancio. A dos quarts de nou del vespre debutarà l'HSC davant el Mata de Joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.