L'Handbol Valldoreix ha de resoldre la permanència a la pista del Poblenou


  • Comparteix:

Imatge d'un dels partits de l'Handbol Valldoreix aquesta temporada / Font: Anoiaesports

Imatge d'un dels partits de l'Handbol Valldoreix aquesta temporada / Font: Anoiaesports

El sènior masculí de l'Handbol Valldoreix està a un pas de la permanència a Tercera Catalana Preferent però ho haurà de certificar aquest cap de setmana. Després del triomf (27-19) davant el Poblenou en el partit d'anada, els de Ramon Salmurri afronten el definitiu matx de tornada diumenge al pavelló Nova Icària de Barcelona.

El conjunt valldoreixenc va complir i va fer part de la feina a casa, assolint una renda de vuit gols per afrontar amb més tranquil·litat el definitiu partit de tornada. Els de Salmurri van controlar en tot moment el matx davant un rival amb jugadors molt joves, que ho van provar en els últims instants de partit, però van acabar sucumbint als locals.

L'entrenador del Valldu, Ramon Salmurri, és caut i avisa que encara queda mitja eliminatòria per resoldre.

Ramon Salmurri

Al descans guanyem de vuit gols de diferència però encara ens queda la tornada i juguem en camp contrari davant un rival que tindrà més ganes.


La segona part d'aquesta eliminatòria es jugarà diumenge que ve a dos quarts i 10 d'onze del matí. El guanyador del global d'aquest enfrontament mantindrà la categoria, l'altre haurà d'estar a l'espectativa dels ascensos i descensos compensats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.