Falta un dia perquè comenci l'espectacle de la Fase d'Ascens a 1a Nacional


  • Comparteix:

El pav 3 s'omplirà per donara les a l'Handbol Sant Cugat / Font: HSC

El pav 3 s'omplirà per donara les a l'Handbol Sant Cugat / Font: HSC

Sant Cugat serà a partir d'aquest divendres seu d'una de les sis fases d'ascens a 1a Nacional que es disputaran al llarg del cap de setmana a l'Estat espanyol. Els amfitrions, l'Handbol Sant Cugat, s'han esforçat perquè tot surti bé i la ciutat i l'equip puguin celebrar plegats un ascens que fins i tot els rivals pronostiquen. Tres dies intensos de competició on l'equip de Joan Sancho s'haurà de guanyar el bitllet definitiu.

L'Handbol Sant Cugat ho té tot a punt perquè aquesta competició comenci a rodar aquest divendres. Moltes espectatives, moltes il·lusions en joc i molt de treball i esforç previ perquè l'equip de casa culmini una temporada brillant. Durant tres dies santcugatencs, bascos, balears i riojans competiran fent del pav 3 el seu taulell d'escacs i alhora el seu espai de convivència.

Per al president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, aquests dies han de ser una festa. La confiança en l'equip és màxima i tothom està a l'espera que la pilota comenci a circular.

Davide Bonaccini

A l'espera que comenci i confiant en el nostre equip. És també una festa, anem a competir i intentarem que el pavelló estigui ple.


En la parcel·la esportiva l'espectació també és màxima. L'equip santcugatenc espera iniciar la competició per mostrar els arguments que l'assenyalen com el principal candidat a l'ascens. El tècnic, Joan Sancho, té gairebé tot l'equip disponible i confia en el factor pista per acabar d'empènyer l'equip.


Joan Sancho

Tenim l'equip sencer menys l'Andreu Vives i amb ganes que arribi divendres. Els jugadors han estat partidaris de jugar la fase a casa. Saben que sempre hem tingut molt públic i animant.


Divendres a dos quarts de cinc de la tarda l'aula del pav 2 acollirà l'acte de presentació del torneig amb la presència dels representants dels equips participants, delegat federatiu i autoritats. Serà el moment de presentar el cartell i la samarreta commemorativa que es podrà adquirir durant la competició. La Federació Catalana d'Handbol estarà representada pel president Tomas Moral dissabte i pel directiu Puigrodon diumenge.

Cugat.cat farà una cobertura especial al llarg del cap de setmana que inclou la transmissió dels tres partits pel 91.5 de la FM, per Cugat.cat i Twitter amb el suport de Thinkinsport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.