Cinta (HSC): 'Jugar-te l'ascens davant els teus aficionats és una motivació extra'


  • Comparteix:

Joan Cinta ha participat en les anteriors tres fases d'ascens / foto: Handbol Sant Cugat

Joan Cinta ha participat en les anteriors tres fases d'ascens / foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat afronta la seva quarta fase d'ascens a Primera Nacional i ho fa per tercera vegada davant els seus aficionats. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat B, Joan Cinta, i un dels integrants de la plantilla que va aconseguir l'ascens ara fa 16 anys a Sant Cugat, creu que el suport del públic santcugatenc ha de ser fonamental perquè l'equip vermell-i-negre tingui una motivació extra per sobre dels altres tres equips.

La primera de les fases d'ascens a Primera Nacional va ser a finals dels anys 80 al País Basc. Els santcugatencs van fer un bon paper, marxant invictes cap a casa amb dues victòries i dos empats, però l'ascens no va caure de la seva banda. En el 1996 Sant Cugat va acollir la fase d'ascens, però els santcugatencs no van poder fer valer el factor local per pujar de categoria. Dos anys després l'Handbol Sant Cugat va tornar a ser la seu i en aquesta ocasió sí que l'ascens va ser vermell-i-negre, passant per sobre dels rivals procedents de les Illes Balears, la Rioja i Aragó.

Joan Cinta, actual entrenador de l'Handbol Sant Cugat B i present en les altres fases d'ascens, creu que jugar a casa ho nota l'equip local, i és un fet que enguany haurien d'aprofitar els homes de Joan Sancho.

Joan Cinta

És una motivació extra que els jugadors agraeixen. Nosaltres vam jugar a fora i es nota. Que el club hagi fet l'esforç de jugar aquí és un plus que els jugadors segur que aprofitaran.


Precisament Joan Sancho va ser el tècnic que va dur l'Handbol Sant Cugat a Primera Nacional ara fa 16 anys, en la segona fase d'ascens disputada a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.