L'Hanbol Sant Cugat comença la fase d'ascens derrotant el Mata de Jonc

L'Handbol Sant Cugat goleja (39-16) el Mata de Jonc a la primera jornada de la fase d'ascens a Primera Nacional demostrant la seva superioritat en tot moment. Els santcugatencs igualen a punts a la classificació l'Hondarribia, que s'ha desfet del Calasancio. Precisament els santcugatencs jugaran davant els de la Rioja aquest dissabte a les vuit del vespre al pav 3 de la Rambla del Celler.

Amb un pav 3 de la Rambla del Celler ple de gom a gom, l'Handbol Sant Cugat s'ha trobat molt còmode en tot moment i en els primers 10 minuts s'ha convertit en una autèntica apiconadora amb un parcial de 7 a 0. Els balears no han trobat el seu lloc a la pista i tampoc la manera de foradar la teranyina defensiva local.

El joc ràpid i àgil dels extrems vermell-i-negres Bernat Tous i Oriol Cortés ha fet molt mal a l'equip de les Balears. El primer temps ha finalitzat amb 16 a 5 favorable els santcugatencs que han tancat uns 30 minuts de joc molt efectius.

A la represa, els mallorquins han millorat en defensa i també en atac reduint la distància en el marcador. En els darrers 10 minuts els locals han tornat a prèmer l'accelerador i han acabat superant contundentment el Mata de Jonc per 39 a 16. En el capítol golejador cal destacar Oriol Cortés i Marc Jordán amb cinc gols i Nacho Álvarez i Lluís Calvera amb quatre han estat els artífexs del poder atacant vermell-i-negre. L'entrenador de l'equip, Joan Sancho, destaca el bon partits dels seus homes, però lamenta la falta d'intensitat en alguns moments del segon temps.

Joan Sancho

La primera part ha estat molt bona, però en el segon temps ens hem relaxat i no podem permetre falta d'intensitat.

Deprés d'aquesta jornada l'Handbol Sant Cugat està empatat a un triomf amb l'Hondarribia que ha derrotat 22 a 21 el Calasancio. La jornada d'aquest dissabte s'obre a les sis de la tarda entre l'Hondarribia i el Mata de Jonc. Tot seguit, es disputa l'Handbol Sant Cugat-Calasancio a les vuit del vespre. Mitja hora abans, transmissió en directe de Cugat.cat amb el patrocini de Thinkinsport.