Gran trajectòria

Hipica

Publicat el 29/oct/08 per Mercè Montcusí

L'Hípica Collserola guanya dos bronzes i dos quarts llocs al campionat de Catalunya de doma clàssica de ponis i poltres. L'entitat santcugatenca valora positivament la temporada.

A la categoria de poltres de cinc anys, Oriol Fuste aconseguia la tercera plaça amb un cavall alemany criat a Sant Cugat que competia per primera vegada. La sorpresa també la donava Ray Segura, un debutant de només onze anys que per la mida del seu poni es veia obligat a competir a la categoria D-1, on ha obtingut també un meritori bronze. Enric Piguillem, director de l'hípica Sant Cugat, es mostrava satisfet pels resultats assolits.

Enric Piguillem

Pel club és un premi a l'esforç de molts anys. Estem fent pujar l'equitació d'aquest poble.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per contra, la figura principal del club només aconseguia la quarta posició, després de la nota mitja d'un primer dia molt baix i un segon dia brillant. Una altra quarta plaça deixava entre els cinc primers classificats tots els alumnes de l'Hípica Sant Cugat que participaven en aquest campionat celebrat a les instal·lacions del CAVA, a Girona.

Aquests bons resultats s'ha de sumar els bronzes obtinguts al campionat de Catalunya de menors i el campionat d'Espanya de ponis en una gran temporada pel club.