Volen revalidar el títol


  • Comparteix:

L'Hípica Collserola espera tornar a ser campiona de Catalunya

L'Hípica Collserola espera tornar a ser campiona de Catalunya

Prop de 20 alumnes de l'Escola d'Hípica Collserola participaran els propers 11 i 12 d'octubre a l'Equus Catalonia amb l'objectiu de revalidar el títol de campions de Catalunya. El director de l'escola, Enric Piguillem, confia molt amb els seus genets per complir els objectius fixats.

Serà a Girona, i la competició serà durant el diumenge 11 d'octubre, quan se celebrarà la Copa Kur Doma Clàssica, i dilluns, quan es disputarà el Campionat de Catalunya de Carrussels.
El director de l'Escola Hípica de Collserola, Enric Piguillem, espera poder revalidar el títol.

Enric Piguillem

Portem cinc anys sent campions de Catalunya, esperem tornar a ser-ho. Quan la nostra escola sona tothom s'apreta el cinturó, però els altres també són bons i també practiquen.











La primera cita que tindrà l'Hípica Collserola, però, serà el proper cap de setmana del 26 i 27 de setembre, quan els genets Rai Segura i Andrea Sanjuan disputaran el Campionat de Catalunya de menors al Cava de Girona.

Després d'aquestes competicions, l'escola d'hípica santcugatenca reprendrà la Lliga Catalana d'Interclubs, a falta de tres proves per acabar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.