L'Hípica Collserola no descarta la medalla a l'Estatal de Madrid


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Hípica Collserola espera aconseguir una medalla al Campionat d'Espanya de Joves Genets que es disputa dijous de la setmana vinent a Madrid. El president de l'entitat santcugatenca, Enric Piguillem, assegura a Cugat.cat que, tot i la baixa de Ray Segura, continuaran treballant com fins ara.

Tot i la marxa del genet estrella de l'Hípica Collserola, Ray Segura, el club santcugatenc no renuncia a les medalles a l'Estatal que es disputarà a Madrid. Aquest campionat es divideix en quatre categories, aleví, infantil, juvenil i joves genets. Després de la marxa de Segura, el director de l'Hípica Collserola, Enric Piguillem, assegura que es continuarà treballant com fins ara i no descarta la medalla a l'estatal de Madrid.

Enric Piguillem

Seguirem amb la nostra idea de sempre, que és l'esforç dia a dia. Anem ben preparats amb els genets, però no podem garantir la medalla.







El Campionat d'Espanya de Joves Genets es disputa dijous de la setmana vinent a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.